Evenimente

Informații pentru:

Vă propunem soluții creative și adecvate, astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul de succes și profitabil.
Spațiul expozițional este unul generos, apx. 1200 mp, fiind adecvat atât amplasării standurilor, cât și zonei speciale dedicată activităților adiacente evenimentului (workshop-uri/demonstrații, conferințe etc.)
– spațiu deschis 1220 mp
– construcție de standuri- 600 mp

Servicii oferite
– Alături de specialiștii noștri, din departamentul tehnic, vă oferim posibilitatea de amenaja sala, în funcție de tipul evenimentului pe care îl organizați (construcție de standuri, dispunere scaune în format teatru etc.)
– În cazul în care este necesară construcția de standuri pentru evenimentul pe care îl organizați, asigurăm proiectarea, construcția și amenajarea standurilor. Acestea sunt dotate cu: pereți în structură tip Octanorm, priza monofazata 220V, 1 masă, 2 scaune, coș de gunoi.
– Asigurăm parcare cu sistem de control acces (se permite accesul și staționarea mijloacelor de transport ale participanților)
– Servicii de publicitate: publicitatea outdoor si indoor in cadrul Centrului Expozitional International Trade & Logistic Center (amplasare bannere, mesh-uri, prisme, afișe, stickere, mascote, panouri etc.), realizarea de actiuni de sampling, promovarea evenimentelor pe platformele online de care dispunem.

Costuri
Pentru că ne dorim să vă oferim permanent experiențe unice prin evenimentele pe care le organizăm în cadrul International Trade & Logistic Center, suntem deschiși în a vă acorda sprijinul necesar pentru derularea în cele mai bune condiții a evenimentelor.
Costurile pentru organizarea evenimentelor în cadrul International Trade & Logistic Center sunt convenabile, personalizate și adaptate tipului de eveniment organizat.
Solicită ofertă de preț: anda@itcbv.ro

Suntem conștienți de faptul că standul este locul de maxim impact în relația cu clienții și vizitatorii și de aceea, vă oferim soluții optime, astfel încât participarea la târguri și expoziții să fie benefică și să asigure promovarea la un nivel cât mai înalt a brandului dvs.
Vă oferim posibilitatea de a alege standuri adaptate afacerii dvs., astfel încât participarea la manifestațiile expoziționale să fie în beneficiul dvs.


Ce servicii vă oferim?
– Proiectăm, construim și amenajăm standurile
– Asigurăm dotarea standurilor cu: pereti in structura tip Octanorm, priza monofazata 220V, 1 masă, 2 scaune, coș de gunoi.
– Asigurăm parcare cu sistem de control acces (se permite accesul și staționarea mijloacelor de transport ale expozanților)
– Servicii de publicitate: publicitatea outdoor si indoor in cadrul Centrului Expozitional International Trade& Logistic Center (amplasare bannere, mesh-uri, prisme, afișe, stickere, mascote, panouri etc.), realizarea de actiuni de sampling, promovarea evenimentelor pe platformele online de care dispunem.
– costuri convenabile, adaptate tipului de eveniment.

Expotricotex- 16-20 iunie 2021

Expotricotex vine la Brașov ! Îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie- colecția de vară, promoții, oferite de producători și importatori. Conform legislației în vigoare, expozanții au luat

Târgul Locurilor de Muncă

Va asteptam in perioada 23-24 iunie 2021 la ITC Brasov la cel mai mare targ de locuri de munca. Peste 60 de companii ofera locuri

Cafeneaua cu joburi

Evenimentele în premieră continuă la International Trade & Logistic Center și în această lună. Pe 27 februarie, Cafeneaua cu Joburi ajunge și în Brașov! Vrei

Expo 2019 – Cadouri de Crăciun

Veți avea ocazia să achiziționați cele mai reprezentative cadouri, dintr-o gamă variată de produse vestimentare, bijuterii, marochinărie. Veți fi întâmpinați de o feerie de articole decorative și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, globuri personalizate, produse handmade.

Târg BRANDS360.COM

Garderoba ta de iarnă așteaptă să fie completată cu peste 20.000 de articole vestimentare.

Actualitate

Expotricotex- 16-20 iunie 2021

Expotricotex vine la Brașov ! Îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie- colecția de vară, promoții, oferite de producători și importatori. Conform legislației în vigoare, expozanții au luat

Află mai mult