Evenimente

Informații pentru:

Vă propunem soluții creative și adecvate, astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes și profitabil.
Spațiul expozițional este unul generos, apx. 1200 mp, fiind adecvat atât de amplasării standurilor, cât și zone speciale dedicate activităților adiacente evenimentului (workshop-uri / demonstrații, conferințe etc.)
– spațiu deschis 1220 mp
– construcție de standuri- 600 mp

Servicii oferite
– Alături de specialiști noștri, din departamentul tehnic, vă oferim posibilitatea de amenajare sala, în funcție de tipul evenimentului pe care îl organizează (construcție de standuri, dispunere scaune în format teatru etc.)
– În cazul în care este necesar construcția de standuri pentru evenimentul pe care îl organizează, asigurăm proiectarea, construcția și amenajarea standurilor. Acestea sunt dotate cu: pereți în structură tip Octanorm, priza monofazată 220V, 1 masă, 2 scaune, coș de gunoi.
– Asigurăm parcare cu sistem de control acces (se permite accesul și staționarea mijloacelor de transport ale participanților)
– Servicii de publicitate: publicitate outdoor si indoor in cadrul Centrului Expozitional International Trade & Logistic Center (amplasare bannere, mesh-uri, prisme, afișe, stickere, mascote, panouri etc.), realizare de acțiuni de sampling, promovarea evenimentelor pe platformele online de care dispunem.

Costuri
Pentru că nu dorim să vă oferiți permanent experiențe unice prin evenimentele pe care le organizăm în cadrul International Trade & Logistic Center, sunt dezchiși în a vă acorda sprijinul necesar pentru derularea în cele mai bune condiții a evenimentelor.
Costurile pentru organizarea evenimentelor în cadrul International Trade & Logistic Center sunt convenabile, personalizate și adaptate tipului de eveniment organizat.
Solicită ofertă de preț: karola@itcbv.ro

Suntem conștienți de faptul că standul este locul de maxim impact în relația cu clienții și vizitatorii și de aceea, vă oferim soluții optime, astfel încât participarea la târguri și expoziții să fie benefică și să asigure promovarea la un nivel cât mai înalt a brandului dvs.
Vă oferim posibilitatea de a alege standuri adaptate afacerii dvs., astfel încât participarea la manifestațiile expoziționale să fie în beneficiul dvs.


Ce servicii vă oferim?
– Proiectăm, construim și amenajăm standurile
– Asigurăm dotarea standurilor cu: pereti in structura tip Octanorm, priza monofazata 220V, 1 masă, 2 scaune, coș de gunoi.
– Asigurăm parcare cu sistem de control acces (se permite accesul și staționarea mijloacelor de transport ale expozanților)
– Servicii de publicitate: publicitatea outdoor si indoor in cadrul Centrului Expozitional International Trade& Logistic Center (amplasare bannere, mesh-uri, prisme, afișe, stickere, mascote, panouri etc.), realizarea de actiuni de sampling, promovarea evenimentelor pe platformele online de care dispunem.
– costuri convenabile, adaptate tipului de eveniment.