TARGUL LOCURILOR DE MUNCĂ

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ va avea loc în perioada 26-27 septembrie 2019 și va gazdui peste 70 angajatori din judetele Brasov si Mures, care pun la dispozitia participantilor peste 500 locuri de munca.
Târgul se adresează persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca, dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca. Ofertele de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatorii cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1800 euro/luna, fara comision de recrutare, si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.
Evenimentul se afla la cea de-a cincea editie, organizatorul reusind sa convoace de fiecare data cele mai mari companii angajatoare si sa intermedieze angajarea a peste 600 persoane.

Evenimentul isi propune sa atraga candidati atat din mediul urban si rural, interesati de gasirea/schimbarea locului de munca, in toate domeniile de activitate, vizand pozitii de Entry Level pana la Top Management.

Comentarii: nu sunt comentarii

Postează comentariul tău

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.