TÂRG FILATELIC ŞI NUMISMATIC, EDIŢIA 103

Asociația Filateliștilor din Brașov în colaborare cu Secția Brașov a Societății Numismatice Române vă invită la ediția 103 a TÂRGULUI FILATELIC  ŞI NUMISMATIC în 16 IUNIE 2018 în Complexul Expozițional ITC.

 

Număr participanți: 5-600 de colecționari din România și din peste 10 țări

 

Ne-au vizitat colecționari din: Bulgaria, Polonia, Moldova, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Germania, Austria, Franța, Italia, Israel, Rusia, Olanda, Anglia, Irlanda și chiar din SUA, China și Africa de Sud. In ultimii ani, în afară de filatelie și numismatică, avem sector de cărți poștale ilustrate, antichități și militaria. Interesul pentru acest târg este în creștere și ne mândrim că am devenit - centenar- ca număr de manifestări.

Ne-ar face plăcere să ne vizitați , să participați alături de noi, la bucuria -căutătorilor - de piese filatelice deosebite, să socializați într-un cadru propice cu alți colecționari, să vă faceți noi prieteni sau parteneri.

Târgurile noastre sunt trimestriale,  iar informații privind calendarul manifestărilor pot fi găsite pe site-ul Asociației Filateliștilor din Brașov: - www.afilbv.ro.

Comentarii: nu sunt comentarii

Postează comentariul tău