Despre Noi


International Trade Center Brasov este o societate cu capital privat, înfiintata în anul 1996. Capitalul social al International Trade Center Brasov este de 80.683.500.000 lei. Serviciile noastre in cadrul unui Centru de Afaceri cuprind urmatoarele domenii:

- organizare evenimente
- inchirieri spatii
- initiere si derulare afaceri
- comert
În contextul globalizarii activitatilor economice si financiare, dezvoltarea relatiilor comerciale internationale devine o cerinta imperativa, o provocare adresata oricarei companii. Aveti nevoie in aceste momente de parteneri pluridisciplinari care:

- sa cunoasca posibili interlocutori externi si parteneri potentiali români,
- sa cunoasca legislatia româneasca, precum si reglementarile internationale în domeniul activitatilor comerciale (import-export)
- sa va asiste în implementarea activitatilor dvs cu parteneri români si straini
International Trade Center Brasov, va face legatura cu lumea prin personalul lui de specialitate.
International Trade Center Brasov poate asigura asistenta în initierea si derularea unor afaceri sau reprezentarea în România pentru produsele sau serviciile furnizate. Specialistii nostri asigura sprijin logistic necesar pentru:

- crearea de filiale si reprezentante
- identificarea unor surse de materii prime, produse finite, servicii
- identificarea de parteneri industriali sau comerciali
- gestionarea unor activitati, afaceri, etc
International Trade Center Brasov are capacitatea si disponibilitatea de a participa la finantarea unor proiecte interesante si fezabile.

Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii prin care dorim sa raspundem într-o masura cât mai mare necesitatilor si exigentelor dumneavoastra !

Nu ezitati sa ne faceti cunoscute solicitarile dumneavoastra !
Cu siguranta veti primi raspunsuri profesionale!
By Pixel Dublu ( Web Design Brasov )